Raft pentru Parinti si Copii la CARTURESTI

0
988

Raft pentru parinti cu -20%, la CARTURESTI.

“Copiii sunt ridicați la rangul de cititori pe carturesti.ro, începând cu cele mai fragede vârste.

Îi implicăm și pe părinți în povestea raftului dedicat lor, ba mai mult, le dedicam si lor o categorie în raft. Alături de cartea pentru copii, la noul raft găsiți și categoria de carte pentru părinți.

Cea mai interesantă rămâne însă cartea pentru copii, unde am împartit titlurile dedicate micilor cititori pe categorii de vârstă. Începând cu primele zile și până la 18 ani, titlurile sunt împărțite pe categorii de vârstă din 2 in 2 ani.

Pe lângă o structură mai clară, micul magazin de carte dedicat copiilor si parintilor are în perioada 4-14 mai și 20% reducere.”

Previous articleRabaș – Scrisoarea Nr.47
Next articleEditura Lunii Mai la Cartepedia – Grupul Editorial Corint
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."