ANUNT de ultima ora pentru amatorii de Noi Cursuri Online

0
1118

ANUNT de ultima ora pentru amatorii de Noi CURSURI Online

ANUNT de ultima ora pentru amatorii de Noi Cursuri Online

 

Dupa cum stiti, Cabala PentruToti este exact ceea ce spune ca este. Un loc in care adunam si traducem cu drag, materiale de studiu ce se adreseaza tuturor celor interesati sa afle raspunsul la intrebarea “Care este semnificatia Vietii?”.

Ne tinem departe de orice forma de discriminare, va aducem la cunostinta orice informatie pe care o consideram a va fi necesara pe drumul ce il aveti de strabatut si mai presus de toate… nu reprezentam nici o scoala anume… cunoscuta sau mai putin cunoscuta publicului larg.

As spune ca… mai degraba va reprezentam pe voi si incercam… pe cat posibil, in limitele existentei noastre  umane… sa va punem la dispozitie… cat mai mult.

Ca atare… impart cu voi o veste pe care acum cateva clipe am primit-o.

Pentru toti cei care doresc sa isi largeasca sfera de cunostinte, si sunt vorbitori de limba engleza, postez mai jos traducerea instiintarii pe care am primit-o de la Chabad, de la Rabbi Yaakov Kaplan.

Pe scurt, pe data de 22 Ianuarie 2019, va incepe un nou curs gratuit, in limba engleza, curs ce va avea 4 parti si este intitulat “Bucurie. Dragoste. Adevar”.

Sa va fie cu folos!

Sper sa pot participa si eu la curs. Desi… recunosc ca… “stau cam prost” cu timpul liber. Dar, sunt sigura ca Universul imi va rearanja programul zilnic si va face un locsor si pentru acest curs. Cu ceva vreme in urma, am mai participat la cateva cursuri organizate de Chabad si am fost impresionata de cunostintele pe care le-am putut accesa.

“Dragă Mirela-Carmen,

Am vrut să te informez despre un curs nou de la Chabad.org/Courses.

Este o zicala faimoasă spusa de Rabbi Akiva: “A-ti iubi prietenul ca pe tine însuți este un principiu de baza al Torei.” Ce înseamnă să iubești pe altcineva așa cum te iubești pe tine și este oare posibil acest lucru?

Un alt pasaj din Psalmi ne spune: “Serveste Divinitatea cu Bucurie”. Dar, ce ne facem dacă nu ne simțim bucuroși? Suntem oare meniti sa fim mereu fericiți, sau este in regula să ne simțim uneori si tristi?

Autenticitatea este ceva ce a fost accentuat în ultimii ani; trăind ca sinele tău adevărat este scopul final urmărit. Putem noi fi sinceri cu noi insine, si cu atat mai mult cu ceilalti daca traim intr-o lume atat de complexa?

Acestea sunt câteva dintre întrebările arzătoare la care vom răspunde în cursul nostru de patru părți:
“Bucurie. Dragoste. Adevăr.”

Cursul începe marți, 22 ianuarie și este disponibil gratuit!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Chabad.org/joylovetruth și să te alături altor mii de oameni din întreaga lume, care se afla în căutarea răspunsurilor și a studiului Torei.

Yaakov – Cursuri Chabad.org”

Noi Cursuri Online

 

Daca cineva ti-a recomandat acest articol si doresti sa primesti tot ceea ce postam, direct in email, te invit sa te Abonezi la Newsletter.

Previous articleCartea Intelepciunii lui Solomon
– O carte pe zi
Next articleCreatorul ar fi putut…
Gandul Zilei
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."