Anunt de la Centrul de Educație Cabala Bnei Baruch

0
1161
BB anunt

BB anunt Anunt primit de la Centrul de Educație Cabala Bnei Baruch

 

“Dragă prieten,

Centrul de Educație Cabala Bnei Baruch, coordonat de Michael Laitman Profesor de Ontologie, PhD in Filozofie si Cabala si MSC in Bio-cibernetica, este fericit să te anunțe începerea unui nou curs de introducere în înțelepciunea Cabala, marți, 12 septembrie, de la ora 22:00.

Dacă dorești să te înscrii, sau dorești să afli mai multe detalii, poți să accesezi următorul link:

Curs Fundamental de Cabala.

Acest curs este deschis tuturor, indiferent de vârstă, sex, religie, culoare, apartenența socială, etc. Iar dacă ai ajuns aici, cu siguranță ca ți-ai pus întrebarea: Care este menirea mea în viață?

Și, așa cum probabil intuiești, Cabala îți va răspunde la această întrebare. Și nu numai… Iată subiectele lecțiilor pe care le vei putea viziona în direct, vei putea să pui întrebări și să fii în contact cu alți studenți:

  • Introducere în Cabala
  • Percepția realității
  • Scopul creației
  • Limbajul Cabala
  • Lumina care Reformează
  • Materia și Forma în Cabala
  • Revelația și ascunderea
  • Liberul arbitru
  • Munca interioară în Cabala
  • Creația și evoluția explicate

Aici vei descoperi un mediu extraordinar, un mediu care te va ajuta să te înțelegi pe tine, dar și ceea ce te înconjoară.

Te așteptăm să explorăm împreună această înțelepciune, iar dacă ai orice întrebări te rugăm să nu eziți și să ne întrebi scriindu-ne la aceasta adresă kabbalah.info.ro@gmail.com

Numai împreună,

Grupul de studenți al academiei de Cabala din România”

Previous articleArticolul zilei, 10 septembrie 2017
Next articleArmonie
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."