Cabala Intelepciunea ascunsa – O Carte pe Zi

0
993

Cabala Intelepciunea ascunsa

– Daniel Aron Meze

 

cabala intelepciunea ascunsa

 

An aparitie: 2018

Autor: Daniel Aron Meze

Categoria: Dezv Spirituala

Dimensiuni: B

Editie: Necartonata

Editura: ARI

Format: 210 x 150 mm

Nr. pagini: 213

 

Click AICI pentru a cumpara cartea.

 

Descriere

Exista aceasta ascundere generala a metodei si a Creatorului pentru acesti oameni, care reprezinta 99% din umanitate.

Ei pot fi si religiosi, pot crede in Dumnezeu, merg la biserica, fac ritualuri, sau practica o cale spirituala, dar nu reveleaza natura lor interioara, nu-si simt egoismul si ca atare nu au ce corecta din punct de vedere spiritual, sau cel putin din punctul spiritual de vedere despre care vorbeste Cabala.

Ei pot face o munca „spirituala” in viziunea lor, pe calea lor, yoga, reiki, hare krisna, religie, misticism, ocultism, unde ei vor „puteri paranormale”, „calatorii astrale”, „sanatate de fier”, „nemurire”, „paradisul”, „nirvana”, dar oare cine vrea toate astea?

Egoul, vointa de a primi… din care ei nu fac un pas, nu muncesc deasupra ei, nu au metoda prin care pot sa se autodepaseasca!

Cum pot de fapt sa iasa din ei insisi?!

Doar despre acesta munca spirituala vorbeste Cabala si din punctul nostru de vedere aceasta este spiritualitatea autentica.

cumpara cartea

Previous articleKise Din
Next articleDe ce oare? – Gandul Zilei
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."