Atingerea Lumilor Spirituale – O Carte pe Zi

0
1351

Atingerea Lumilor Spirituale
– de Michael Laitman

Atingerea Lumilor Spirituale

 

Limba: Romana
Data publicării: 2016
Editura: Ari
Tip copertă: Paperback
Nr Pag: 450
ISBN: 9786069408155
Dimensiuni: H: 21cm | l: 14cm

Click AICI pentru a cumpara cartea

Descriere

Un scop important in studiul Cabalei este acela ca omul să folosească această cunoaştere pentru a-şi influenţa propriul destin.

Începem acest proces prin înţelegerea scopului real pentru care suntem aici, prin descoperirea sensului vieţii şi a motivului pentru care ne este dată viaţa.

După ce reflectăm asupra întrebărilor de mai sus, trebuie să le asociem pe toate cu Cabala.

Conform Cabalei, Creatorul a creat simultan toate lumile, inclusiv lumea noastră.

Scrierile din secolul trecut explică faptul că noi suntem prima generaţie care poate folosi Cabala în lumea noastră, în dimensiunea materială limitată.

Oricum, pentru a avansa în procesul de înţelegere a înţelepciunii Cabala şi pentru a folosi aceste cunoştinţe în mod corespunzător, trebuie să ne ridicăm ochii minţii deasupra orizontului lumii noastre materiale.

Cabala ne pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a clarifica propria percepţie asupra realităţii şi pentru a ne extinde dincolo de frontierele standard şi de limitele vieţii noastre de zi cu zi.

Atingerea Lumilor Spirituale este un prim pas spre descoperirea împlinirii finale a ascensiunii spirituale în timpul vieţii noastre. Această carte se adresează tuturor celor care caută răspunsuri, tuturor celor care caută o cale logică şi de încredere pentru a înţelege fenomenele lumii noastre.

Aceasta introducere magnifică în înţelepciunea Cabala oferă un nou model de conştientizare care luminează mintea, revigorează inima şi îl duce pe cititor în adâncul sufletului său.

cumpara cartea

Previous articleGândul zilei 11.01.2019
Next articleImbracamintea Vie – Gandul Zilei
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."