”Internetul bun” pentru adulți

0
805

”INTERNETUL BUN” PENTRU ADULȚI

Sperăm ca, în timp, să putem prezenta aceeași metodă și adulților, astfel încât și ei să fie capabili să simtă starea de confort emoțional și să realizeze că viața unei persoane poate fi complet diferită. Există multe exerciții psihologice care le permit oamenilor să înceapă să privească viața, societatea și pe ei înșiși, diferit, să vadă diferitele posibilități de a trăi și să fie recunoscători că trăiesc. Ei nu vor mai fi deprimați, așa cum se întâmplă acum cu o jumătate din omenire și nu se vor mai simți, în mod constant, respinși, stresați, neliniștiți, protectivi și în defensivă. Toate aceste manifestări le observăm tot mai mult în societatea noastră.

Printre adulți sperăm să facem aceasta printr-un ”TV bun” sau un ”internet bun”. Avem un site internet numit ”mediul înconjurător bun”. Și sperăm să atragem oamenii care se simt pierduți, sau care găsesc viața dificilă și împovărătoare, cu diverse programe, discuții și producții.

Omul vrea să-și mute atenția de la anumite lucruri, dar asta este imposibil astăzi. El deschide televizorul și, pe fiecare canal, vede violență, probleme, orori și zbateri continue. Pe scurt, el vede expresiile vicioase ale egoismului și individualismului. Drept urmare, el este infuzat cu aceste concepții.

Considerăm că, dacă-i lăsăm pe oameni să vadă altceva, ei se vor îndepărta, treptat, de aceste exemple sinistre puse la dispoziție de presă.

 

din cartea- Psihologia Societății Integrale

Capitolul – Munca educațională în taberele de vară