Educația la TV

0
831

EDUCAȚIA LA TV

  • Aveți o metodă consistentă, armonioasă, care se bazează pe surse antice și pe legile Naturii. Noi am putut observa deja rezultatele acestei metode, la copiii crescuți în sistemul dv. Dar acesta este încă la mare depărtare de ”oameni”. Cum putem împărtăși metoda dv, părinților din lumea întreagă?
  • Consider că trebuie să creăm programe de televiziune, deoarece există un televizor în fiecare casă. Ar trebui să existe un canal, gratuit, care să transmită încontinuu programe interesante și plăcute.

Acest canal este acceptat de autorități și de oamenii înstăriți deoarece va calma oamenii, îi va face mai prietenoși și va scădea tensiunile. El este destinat educării copiilor și răspunde unei necesități sociale, într-un anume sens, acela de a readuce în atenție elementele pozitive ale societății socialiste. Nu va necesita nici o redistribuire din partea autorităților, în acest moment, el va fi axat doar pe educație.

Nu punem în discuție faptul că începem astăzi să redistribuim proprietatea și să o facem accesibilă întregii populații sau întregii lumi. Spunem, doar, că este necesar să creștem oamenii în spiritul prieteniei, cooperării și unității. Această poziție nu poate avea nici un oponent oficial (deși există, desigur, anumite mișcări naționaliste cu care ar putea să se afle în conflict, prin ideile lor, dar aceste forțe sunt nesemnificative).

Această idee este foarte eficientă! Este naturală! Și nu implică nici un fel de coerciție! O vom implementa în viața reală doar în măsura în care oamenii sunt nevoiți să se unească pentru a supraviețui (și vom constata asta peste doar câțiva ani). Mai înainte ca aceasta să se întâmple, vom auzi despre unitate, o vom înțelege și studia la fel cum procedează un elev, timp de 5 sau 6 ani, mai înainte de a începe să lucreze și să aplice cunoștințele sale.

  • Discutăm deschis despre această metodă de câteva luni, deja, și există foarte mulți oameni interesați de ea, inclusiv renumiți oameni de știință, academicieni și specialiști recunoscuți în întreaga lume. Ei doresc să colaboreze în mod activ cu noi. Ar trebui să interacționăm cu ei?
  • Desigur! Unde se găsesc acești oameni? Ce ar dori să audă de la mine? Sunt pregătit să vorbesc cu toată lumea, să explic și să dezvolt metoda, pentru că, în principiu, sunt singur deocamdată. Dar interacțiunea cu alți oameni, în special din alte domenii de cercetare, poate ajuta la clarificarea și suplimentarea anumitor elemente.

 

din cartea- Psihologia Societății Integrale

Capitolul – Un program terapeutic pentru întreaga societate