Despre Bnei Baruch – Fragment de carte
Cabala, Stiinta si Semnificatia Vietii

0
984

DESPRE  BNEI BARUCH

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

Bnei Baruch este o organizaţie non-profit care răspândeşte înţelepciunea Cabalei pentru a accelera spiritualitatea omenirii. Cabalistul Rav Michael Laitman, PhD, care a fost discipolul şi asistentul personal al lui Rabbi Baruch Ashlag, fiul lui Rabbi Yehuda Ashlag (autorul comentariului Scara, despre Cartea Zohar), merge pe urmele mentorului său, şi conduce grupul prin misiunea sa.

Metoda ştiinţifică a lui Laitman furnizează tuturor persoanelor, indiferent de credinţele, religiile şi culturile din care provin, instrumente precise care sunt necesare îmbarcării pe calea fascinantă a descoperirii de sine şi a ascensiunii spirituale. Focalizarea fiind prioritară pe procesul interior pe care indivizii îl parcurg în ritmul lor propriu, Bnei Baruch invită pe oamenii de toate vârstele şi toate stilurile de viaţă pentru a se angaja în acest proces plin de recompense.

În ultimii ani, o reţea masivă formată în toată omenirea, caută să lămurească întrebările vieţii, a căror răspunsuri sunt ascunse. Societatea a pierdut abilitatea de a vedea realitatea, care adesea este localizată superficial şi de aceea, multe concepte greşite au apărut. Bnei Baruch stă la dispoziţia tuturor acelora care caută trezirea dincolo de standarde, a acelor oameni care vor să înţeleagă scopul nostru adevărat de a fi aici.

Bnei Baruch oferă ghidare practică şi o metodă de încredere pentru înţelegerea fenomenelor lumii. Metoda autentică de învăţare, a cărui autor este Rabbi Yehuda Ashlag, nu doar că ne ajută să facem faţă încercărilor şi tributurilor vieţii de zi cu zi, dar iniţiază un proces în fiecare persoană, care să o extindă dincolo de graniţele şi limitările sale prezente.

Rabbi Yehuda Ashlag a lăsat o metodă de studiu pentru această generaţie, care „antrenează” în mod esenţial persoanele, să se poarte ca şi când deja au atins perfecţiunea Lumilor Superioare, în timp ce încă  se află aici în lumea noastră. Citând cuvintele lui Rabbi Yehuda Ashlag, „Această metodă este calea practică de a atinge Lumea Superioară, sursa existenţei noastre, în timp ce încă  trăim în această lume.”

Un Cabalist este un cercetător care studiază propria natură folosind această metodă testată în timp, demonstrată şi clară. Prin intermediul acestei metode, persoana atinge perfecţiunea şi controlul asupra vieţii personale şi realizează adevăratul scop al vieţii. După cum o persoană nu poate funcţiona adecvat în această lume fără să aibă cunoaştere despre aceasta, sufletul nu poate funcţiona adecvat în Lumea Superioară fără să o cunoască. Înţelepciunea Cabalei furnizează această cunoaştere.

 

CLICK pe carte pentru mai multe detalii
Previous articleDați sufletelor oportunitatea de a se corecta
Next articleCriza Adolescenței
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."