Alte scrieri – Carti despre Cabala

0
1277

ALTE  SCRIERI

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

Concepte de bază în Cabala: Citind această carte, persoana îşi dezvoltă observaţiile interne şi abordările care nu existau anterior în ea. Această carte este menită contemplării termenilor spirituali. Prin extinderea în care suntem integraţi cu ajutorul acestor termeni, începem să dezvăluim structura spirituală care ne înconjoară, aproape ca şi cum o ceaţa a fost ridicată.

Un ghid către Înţelepciunea ascunsă a Cabalei: Furnizează cititorului o bază solidă pentru înţelegerea rolului Cabalei în lumea noastră. Conţinutul a fost elaborat pentru a permite persoanelor din întreaga omenire, să înceapă traversarea stadiului iniţial al ascensiunii spirituale, către înţelegerea  lumilor superioare.

 

Atingerea Lumilor de Dincolo: Este primul pas către descoperirea împlinirii finale a ascensiunii spirituale în cursul acestei vieţi. Această carte este destinată tuturor acelora care caută răspunsuri, care caută o cale logică şi clară de a înţelege fenomenele lumii. Această magnifică introducere în înţelepciunea Cabalei ne furnizează un nou mod de trezire care ne încântă mintea, ne revigorează inimile şi mută cititorii către profunzimile sufletului lor.

Trezirea spre Cabala: O introducere distinctă, personală, plină de respect pentru tradiţia înţelepciunii antice. Rav Laitman – un discipol al marelui Cabalist Rabbi Baruch Ashlag (fiul lui Yehuda Ashlag) – ne introduce într-o înţelegere profundă a învăţăturilor fundamentale ale Cabalei şi ne învaţă cum să folosim această înţelepciune ca să clarificăm relaţiile noastre cu alţii şi cu lumea din jurul nostru.

Folosind ambele limbaje, ştiinţific şi poetic, el sondează cele mai profunde întrebări despre spiritualitate şi existenţă. Acest ghid unic şi provocator, ne va inspira şi înviora ca să vedem dincolo de lume şi de limitările vieţii de zi cu zi, să venim mai aproape de Creator, şi să descoperim noi profunzimi ale sufletului.

 

Experienţa Cabala: Niciodată nu a fost limbajul Cabalei mai clar şi mai accesibil, cum este aici, în această colecţie de informaţii. Profunzimea înţelepciunii revelate în întrebările şi răspunsurile acestei cărţi va inspira reflecţie şi contemplare. Cititorii vor începe deasemeni să experimenteze o creştere a simţului de iluminare, în timp ce vor absorbi cuvintele fiecărei pagini.

Experienţa Cabala este un ghid din trecut pentru viitor, revelând situaţii pe care toţi studenţii Cabalei le vor experimenta într-un anumit punct al călătoriei lor. Pentru aceia care se bucură de fiecare moment al vieţii lor, autorul oferă indicii din înţelepciunea fără sfârşit a Cabalei.

 

Calea Cabala: „Tu nu ar trebui să-ţi faci o imagine sculptată, şi nici vreo forma asemănătoare” (Exodus 20:3). Aceasta prohibiţie din Biblie este deasemeni o bază a înţelepciunii Cabalei. Cabaliştii afirmă că de fapt nu există realitatea, ci doar ceva numit esenţa Lui, Forţa Superioară.

Pe cât de straniu sună, această noţiune ascunde sub aripile sale prospectul libertăţii, a fiecărei persoane, a fiecărei naţiuni şi a întregii lumi. Structura şi percepţia realităţii sunt zonele de interes ale acestei cărţi. Dar istoria umanităţii, sau mai precis, a sufletului uman, este subteranul ce-l conduce pe cititor să înainteze în această carte. Este vorba despre tine; despre mine; despre noi toţi. Această carte este despre calea noastră în care am fost, calea noastră pe care ne aflăm şi calea noastră pe care vom fi, şi ce este mai important, este despre cea mai bună cale de a ajunge acolo.

Ştiinţa Cabala: Este prima carte dintr-o serie de texte pe care Rav Michael Laitman, cabalist şi om de ştiinţă, le-a proiectat pentru a-i introduce pe cititori în limbajul special şi în terminologia Cabalei. Aici, Rav Laitman revelează Cabala autentică într-o manieră care este atât raţională cât şi matură. Cititorii sunt conduşi treptat la o înţelegere a proiectării logice a Universului şi a vieţii cuprinse în acesta.

Ştiinta Cabala, o muncă revoluţionară care nu se potriveşte prin claritate, profunzime şi înfăţişare cu intelectul, îi va face capabili pe cititori să abordeze scrierile mult mai tehnice ale lui Baal HaSulam (Rav Yehuda Ashlag), cum ar fi Talmud Eser Sefirot şi Cartea Zohar. Deşi oamenii de ştiinţă şi filozofii vor fi încântaţi în iluminarea acesteia, profanii se vor bucura deasemeni datorită răspunsurilor satisfăcătoare în legătură cu aspectele vieţii, pe care doar Cabala autentică le furnizează. Acum, călătoriţi printre pagini şi pregătiţi-vă pentru o plimbare uimitoare în Lumile Superioare.

 

Introducere în Cartea Zohar: Este a doua din seria scrisă de cabalistul şi omul de ştiinţă Rav Michael Laitman, care îi va pregăti pe cititori să înţeleagă mesajul ascuns al „Zohar”.  Printre multe subiecte ajutătoare cu care vor lua contact în scrierea Ştiinţa Cabala, cititorii sunt introduşi în „limbajul rădăcinilor şi ramurilor”, fără de care povestirile din Zohar par a fi doar fabule şi legende. Introducere în Cartea Zohar va furniza cu siguranţă cititorilor, instrumentele necesare pentru a înţelege Cabala autentică aşa cum a fost ea destinată să fie la origine, ca un scop de a atinge Lumile Superioare.

 

Înţelepciunea Surprinzătoare: Această carte descrie primii paşi, este un curs de iniţiere în Cabala, bazat doar pe învăţături autentice ce sunt trecute de la învăţătorul Cabalist la student, pe parcursul a mii de ani. În interior este oferită o secvenţă de lecţii ce revelează natura înţelepciunii şi care explică metoda de a o atinge. Pentru fiecare persoană care se întreabă „Cine sunt eu cu adevărat?” şi „De ce mă aflu pe această planetă?”, această carte reprezintă o necesitate de a fi citită.

 

Cabala pentru Începători: Citind această carte, veţi deveni capabili să faceţi primul pas în înţelegerea rădăcinilor comportamentului uman şi a legilor naturii. Cuprinsul cărţii prezintă fundamentele esenţiale ale abordării cabaliste şi descrie înţelepciunea Cabala şi modul în care funcţionează.

Cabala pentru Începători este destinată acelora care caută o metodă sensibilă şi viabilă pentru studiul fenomenelor acestei lumi, acelora care doresc să înţeleagă cauza suferinţei şi a plăcerii, acelora care caută răspunsuri la întrebările importante în viaţă. Cabala este o metoda de investigaţie precisă şi care defineşte poziţia omului in univers.

Înţelepciunea Cabala ne spune de ce există omul, de ce se naşte, de ce trăieşte, care este scopul vieţii sale, de unde vine şi către ce se îndreaptă după ce îşi completează viaţa în această lume.

din cartea Cabala, Știința și Semnificația Vieții

 

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

Previous articleBABILONUL DE IERI ȘI DE AZI
Next articleDați sufletelor oportunitatea de a se corecta
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."