Patru Porti Magice – Gandul Zilei

0
1092
patru porti

patru portiPatru Porti Magice

 

Imagineaza-ti ca esti un oras.

Ai patru Porti Magice:

  1. Poarta Vazului
  2. Poarta Auzului
  3. Poarta Imaginatiei
  4. Poarta Vorbirii

Acestea sunt Porti Magice deoarece un Dumnezeu Infinit intra in orasul tau finit, prin aceste porti. Un Creator Infinit, ce nu poate fi constrans in nici un spatiu, sau ferecat in nici o definitie, dar care alege sa poarte frumosul vestmant al intelepciunii numita Torah. Acestea sunt cele patru porti ale tale, prin care intelepciunea poate intra.

CLICK pe imagine pentru mai multe detalii despre carte!

Acesta este motivul pentru care intreaga lume starneste furtuni asupra acestor porti. Toti vor ca tu sa vezi uraciunea pe care ei o vad, sa auzi cacofoniile pe care ei le aud, sa-ti imaginezi non-sensurile pe care ei si le imagineaza si sa vorbesti fara intrerupere si continut ca ei. Si atunci, iti vei dori tot ceea ce ei isi doresc astfel incat sa nu mai ramana in orasul tau nici un loc pentru Infinitul Creator.

Tot ceea ce tu trebuie sa faci pentru ca orasul sa devina al tau, este sa stapanesti Portile .

Maamar Shoftim 5729

(Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe; sumarizare de Rabbi Tzvi Freeman)

Previous articleShamati – Am auzit Rabash – O Carte pe Zi
Next articleLimbajul ramurilor
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."