Imbracamintea Vie – Gandul Zilei

0
1126
imbracamintea cie

imbracamintea cie

Imbracamintea Vie

 

Unul din costumele pe care le porti are propria sa viata.

Acest costum este cusut de fabrica cuvintelor, imaginilor si sunetelor, a caracterelor rautacioase pe care nimeni nu le poate vedea.

Totusi, le auzi zi si noapte, soptind si jucandu-se in gradina mintii tale. Toate sunt urme ale imbracamintii de ganduri ce te inconjoara.

Lasa-ti gandurile sa se joace singure, si ele vor prelua controlul transportandu-le in locuri pe care nu ai fi vrut sa le vezi niciodata.

CLICK pe imagine pentru mai multe detalii despre carte!

Preia fraiele, stapaneste-le, directioneaza-le si ele te vor urma. Furnizeaza-le un scenariu si ele vor juca dupa cum le spui.

Actioneaza repede, deoarece, pana la urma tu esti imbracat in ele.

 

Maamar Shoftim 5729. Tanya, chapters 4, 6, 9, 12

(Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe; sumarizare de Rabbi Tzvi Freeman)

Previous articleAtingerea Lumilor Spirituale – O Carte pe Zi
Next articlePalatul împăratului
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."