Jocuri copilărești?

0
856

Barbatul și femeia

În corcondanță cu  guvernarea spirituală, bărbatul trebuie să asigure toate necesitatile materiale pentru familia sa, și în toate celelalte aspecte el trebuie să tindă să-și aducă propria persoană, familia sa și societatea în acord cu rădăcinile spirituale.

În ochii femeii, orice altceva ce el realizează în afara de acestea este văzut mai mult ca jocuri copilărești. Deoarece, în adevăr, ea nu are grijă de câți bani sunt în contul lui, sau ce importanță, putere sau faimă poate el obține; ea nu simte aceste lucruri. Numai bărbatul este impresionat de ele, și este gata să-și dedice lor întreaga viață.

Femeia nu își măsoară viața cu aceste categorii. Fiind conectată la natură, ea își măsoară viața numai cu încrederea în ziua de azi și de mâine pentru ea și pentru copiii săi, și faza următoare este încrederea ei în conexiunea cu rădăcina spirituală, prin bărbatul său. Dacă ea are aceasta, nu-și va dori nimic altceva. Acesta este motivul pentru care idealurile feminine din lumea noastră nu sunt așa de corupte ca ale bărbatului, dar sunt subconștient mai corecte, întrucât câțiva bărbați singuri sunt în mod absolut în dezacord cu rădăcina spirituală.

Bărbatul este elementul care a jucat, cu adevărat, prea mult timp, jocuri;  viața este un joc pentru el: el pune la cale pentru el însuși tot felul de țeluri, se amuză singur cu tot feluri de jocuri. Ca și băieții care ies împreună și se joacă când sunt tineri, ei continuă asta și când devin bătrâni: pescuit, fotbal, cărți de joc, oricare dintre ei joacă aceleași jocuri. Bărbatul rămâne “elementul joacă al naturii”. De ce?

Pentru că, cu ajutorul tuturor acestor jocuri el își dezvoltă imaginația, și trebuie să se conecteze la rădăcina spirituală și să înceapă corectarea pentru el însuși și femeia sa; din nefericire în prezent el nu intenționează să lase jocul în sine.