Garanția reciprocă

0
1012

Ce este garanția reciprocă? O garanție bancară? Nu, înseamnă că în societatea noastră toată lumea este sudată împreună și este imposibil să eviți acest lucru. Natura a insuflat deja în sistem această conexiune dar omenirea nu este conștientă încă. Toți oamenii sunt într-un ”vas” și nu avem vreo oportunitate suplimentară să vedem legea integrală a garanției reciproce.

Totuși, garanția reciprocă cere ca, în primul rând, să fim responsabili: fiecare persoană dăruiește celorlalți și depinde de ei. În familie, eu depind de copii și ei contează pe mine. Suntem conectați prin forța iubirii și interdependență, pentru bine sau rău. Acum, să facem această legătură indestructibilă între noi bună și agreabilă, astfel ca ea să deschidă viitorul în fața noastră.

Indiferent cum priviți, suntem deja în această situație, așa că haideți să facem acest lucru dezirabil. Astăzi nu este suficient să existe doar cunoaștere privind structura de guvernare. O persoană trebuie să fie parte integrantă în procesul decizional, în cadrul garanției reciproce și unității dintre toți.

Relațiile sociale, familiale, comerciale și industriale se vor ascuți și oamenii vor vedea că sursa vieții este în unitate integrală, înțelegând procesele în care sunt. Vor recunoaște și vor simți unitatea ca o trecere de la starea actuală a omenirii, la starea următoare.

Garanția reciprocă nu înseamnă proteste împotriva guvernului. Este o luptă pentru imaginea societății noastre, pentru transformarea sa într-un întreg unic care să fie uniform și drept. Conform legilor acestui sistem integral, toate părțile trebuie să fie interconectate.

Vedem că natura ne obligă să stabilim acest lucru, să fim în echilibru, în reciprocitate și armonie, ca un singur corp, un sistem integral, global. Există mulți oameni de știință care confirmă asta și putem ține cont de acest lucru. O dorim sau nu, faptele arată că devenim o societate mondială, sudată în interior prin interconexiune și garanție reciprocă.

Astăzi avem nevoie disperată de un numitor comun, care nu poate proveni decât din legea inviolabilă a naturii. Pe baza acestor legi, putem construi această societate axată pe creativitate și nu pe distrugere.