Ce se întâmplă cu adevărat? Haosul a fost parte a planului?

0
875

http://ariresearch.org/

Problema

Cu cât ne vom dezvolta mai mult, cu atât va deveni viaţa mai complicatǎ şi mai imprevizibilǎ. Asta înseamnă că există forţe pe care noi nu le putem vedea sau simţi, motiv pentru care ni se pare că descoperim brusc tot felul de lucruri pe care nu le-am anticipat. Dacă am şti despre aceste forţe – simţind elementele care nu intră în imaginea noastră actuală a realităţii, adicǎ ceea ce este ascuns de noi – ne-am şti trecutul, prezentul şi viitorul. Am şti la ce sǎ ne aşteptǎm în continuare şi cum să evitǎm greşelile. Am înţelege cum sǎ relaţionǎm cu tot, adicǎ noi înşine şi toţi ceilalţi din jurul nostru, în scopul de a ne simţi bine.

Cea mai mare problemă aparent pentru fiecare dintre noi este că nu putem vedea imaginea completă a realităţii sau toate legile care guvernează lumea în care trăim. Noi vedem doar o parte mică din imaginea de ansamblu şi de aceea nu avem nicio idee de ce suntem conectaţi cu anumite persoane, sau pentru ce intrǎm în tot felul de situaţii. Nu avem nici instrumentele necesare pentru a vedea dincolo de ceea ce este drept în faţa noastra.

Soluţia

Fiecare schimbare din jurul nostru depinde de realitatea unei persoane. Trebuie să fim conştienţi de schimbările ce se întâmplă în jurul nostru şi să le răspundem în mod corespunzător. Sǎ gǎsim echilibrul care ne convine şi care se potriveşte fiecǎrui individ de pe pământ. Nu putem privi anumite situaţii şi sǎ le catalogǎm ca politice, naţionale, sociale, economice sau ecologice. Ce construieşte omul prin conexiunea cu ceilalţi pentru scopul comun este ceea ce aduce stabilitate şi determinǎ viitorul nostru.Prin urmare, fiecare dorinţǎ, act şi gând care sunt îndreptate cǎtre sistemul general vor aduce echilibru, stabilitate si prosperitate.Nu existǎ nici un singur lucru în lumea noastră care sǎ nu fie conectat şi derivat dintr-o singură sursă – echilibrul general potrivit legii om-naturǎ care e total dependent de globalizarea integralǎ şi de ceea ce suntem pe cale sǎ descoperim.

Tot ce ne-a mai rǎmas nouǎ de fǎcut este sǎ încercǎm sǎ aplicǎm legile globale ale naturii într-un mod clar şi eficace pentru fiecare individ de pe planetǎ.

Previous articleStructura lecţiei în şcoalǎ
Next articleUtilizarea corectă a Ego-ului
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."