Aplici principiul Naturii de supraviețuire și bunăstare în viața ta?

0
1177

bunastare

Corpul uman este, probabil, cel mai bun exemplu viu al modului de operare de obținere a interesului propriu înainte de interesul sistemului gazdă, în schimbul protecției sistemului. În corpul uman, la fel ca în orice organism, fiecare celulă are un rol deosebit. Pentru ca organismul să persiste, fiecare celulă trebuie să își îndeplinească funcția la cea mai bună din capacitățile sale și să înlocuiască obiectivul de a-și menține propria sa viață, cu scopul de a menține viața organismului său gazdă.

În cazul în care o celulă începe să acționeze contrar acestui principiu, interesele sale se vor ciocni în curând cu cele ale corpului și mecanismele de aparare ale organismului o vor distruge. În caz contrar, este posibil să creeze o tumoare de celule rebele, care se străduiesc să consume resursele organismului pentru propriul lor beneficiu. Atunci când are loc un astfel de proces, îl diagnosticăm ca fiind”cancer”.

Când cancerul câștigă, corpul moare, iar tumora moare odată cu el. În cazul în care organismul câștigă și cancerul moare, corpul persistă, împreună cu celulele organului care nu a devenit maligne, iar celulele egocentrice sunt înlăturate. Acesta este mecanismul de auto-protectie al naturii, prin care aceasta se asigură că sistemele centrate pe sine nu vor exista. Aici nu este nimic miraculos; se întâmplă pur și simplu că mecanismele centrate pe sine, invariabil, se consumă ele însele până la dispariție, deoarece sfârșesc prin a-și consuma propria alimentare.

Astfel, este în interesul tuturor celulelor din organism de a dispune de tumoră. O evaluează în mod diferit, pentru a garanta supraviețuirea elementelor din sistem. Elementele din acest sistem trebuie să răspundă de bunăstarea sistemului înainte de a răspunde de propria lor bunăstare. În schimb, sistemul va satisface bunăstarea lor și le va a asigura supraviețuirea.

Principiul explicat până acum este valabil nu numai pentru particule, atomi și organisme, ci se aplică pentru  totul în viață. Prin aplicarea lui, toate elementele din natură învață să-și schimbe natura lor centrată pe sine, într-o natură altruistă, care are în vedere binele colectiv înainte de propriul său bine.

 

http://www.kabbalahblog.info/