Lecţia zilnică din 29 ianuarie 2013

0
704

Să primeşti plăcere din a fi folosit

 

Noi ar trebui să simţim măreţia Regelui , importanţa Lui, sublimul Lui. Dar nu acesta ar trebui să fie scopul nostru, să fim mulţumiţi de faptul că ne relaţionăm la El. Creatorul vrea ca noi să fim eliberaţi de asta, dar acest lucru este pentru mine important fiindcă este combustibilul meu.

Noi ar trebui să primim plăcere din scopul Creaţiei, din plăcerea creaturilor care au fost create să o primească şi, atunci, noi suntem mulţumiţi din înţelegerea dorinţei Creatorului. Aceasta va trebui să devină recompensa noastră. Noi va trebui să simţim că munca în sine este plata noastră şi de aceea nu există o plată mai mare în lume decât să-L mulţumeşti pe Creator. Măreţia şi importanţa Creatorului este combustibilul pentru dăruire, dar noi nu va trebui să ne mulţumim cu asta, ci cu faptul că Il vom mulţumi pe El. Adică, ceea ce înainte era de obicei plata mea, acum se schimbă în condiţia pentru munca în sine. Primesc plăcere din fiecare moment, din fiecare acţiune mică, din munca efectivă. Şi măreţia este, pentru ca acest combustibil să facă asta.

 

Din Lecţia zilnică din 29 ianuarie 2013

 

Previous articleLecţia zilnică din 29 ianuarie 2013
Next articleArticolul zilei de 30 ianuarie 2013
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."