Despre Restrictia Alef

0
911

Tzimtzum(Restrictie ) Alef face despartirea dintre Creator si creatura in asa fel ca dorinta de a primi care acuma se dezvolta de la Tzimtzum Alef in jos este, ca si cum nu ar fi sub controlul Creatorului.

Astfel Creatorul insusi se ascunde, pe cat posibil si astfel contruieste treptele ascunderii…

Ce sunt treptele ce se oranduiesc de sus in jos?

Creatul ce are in el   posibilitatea de a lucra cu Masach-Ecranul, – Dorinta de a  primi si Creatorul, si face calcul:

Eu vad Creatorul si vad ca pot sa primesc pt a darui 20%,si o face.

Creatorul se ascunde putin deoarece de la Galgalta la AB este o marire mica de Aviut Creatorul s-a ascuns

Astfel eu pot primi 15% inseamna ca,creatura intodeauna controleaza asupra dorintei lui de a primi in functie de cat Creatorul i se releveaza inaintea lui si ii permite sa primeasca pentru a darui Ii permite sa fie deasupra Vaselor lui

In creatura sunt 2 lucruri: este dorinta de a primi a lui care intodeauna are grija sa fie in ascundere,sa pastreze Restrictia Alef si deasupra dorintei de a primi acolo doreste sa se intalneasca cu Creatorul.

Eu-l lui este deasupra dorintei de a primi.

Lectia de dimineata – 28 Iulie 2009

Previous articleCopiii întreabă
Next articlePericopa Lech Lecha (Mergi mai departe)
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."