Articolul zilei de 11 Decembrie 2012

0
635

Rav:Vorbeşti şi de lumea aceasta, de oamenii care trăiesc în ea, despre acei 99%, sau vorbeşti numai despre cei care au punct în inimă?

Întrebare: Vorbesc despre noi. Dacă ne angajăm mult prea serios în agitaţia asta, în propagandă, nu va fi prea mult..

Rav: De ce să fie prea mult? Nu este influenţa mediului nostru deja o agitaţie? Te întreb, nu este o agitaţie? Ce fel de poveşti înfrumuseţezi tu? Care este influenţa mediului? Înseamnă spălare de creier. Nu există nici adevăr, nici secrete, nu e nimic aici. Sunt pur şi simplu influenţat şi „cumpăr” asta. De ce? Pur şi simplu fiindcă mama natură mi-a trasat asta.

Întrebare: Deci unde este principiul nostru?

Rav: Principiul este în faptul că intru singur în asta şi îmi doresc să se întâmple în felul ăsta. Am fost aruncat afară din influenţa mediului în fiecare moment, l-am neglijat, pot pur şi simplu să ies, pot să-mi pese mai puţin de ei, asta e. Deeci! Eu însumi îmi impun să merg acolo şi să fiu influenţat de această propagandă, de această spălare de creier, îmi doresc să experimentez această spălare de creier şi intru sub acest duş care mă curăţă.

Întrebare: Despre asta este vorba. Eu ar trebui să-mi impun să fac asta, sau propaganda să fie puternică astfel ca eu să nu trebuiască să-mi impun, ci doar să ascult de ea?

Rav: Ea va fi puternică şi tu vei fi împins afară şi mai cu putere, nu te teme! Tot ceea ce trebuie să faci este să depui eforturi pentru a intra din nou înapoi. Şi acest efort nu este simplu. Nu ţi se va permite doar să fii influenţat de această propagandă. Gândeşte-te la asta!

Previous articleArticolul zilei de 4 decembrie 2012
Next articleArticolul zilei de 12 decembrie 2012
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."