Articolul zilei – 31 iulie 2013

0
563

Întrebare: Ce înseamnă, la nivelul nostru, să-L ”justificăm pe Creator” (să-i dăm dreptate)?

Ravul: Aici sunt două chestii diferite. Când este dat acest lucru? Este dat în fiecare moment. În cazul în care omul primește întărire de la mediul său și se păstrează în starea de înțelegere, atunci, tot ce este în această lume, tot ceea ce simte, el vede că vine de la forța în afară de care nu mai este nimic. Atunci, el este deja lângă Creator. Și în acest caz, problema este numai în ce măsură se poate păstra el în asta, în ceea ce este numit ”justificarea Creatorului”. Este imposibil să fii lângă Creator și să nu-L justifici, una depinde de cealaltă. Asta înseamnă că, lucrul principal aici este mediul care ar trebui să dea omului acest sentiment.

După ultima Convenție avem încă această oportunitate, și ea depinde de măsura în care oamenii sunt constanți în ceea ce au simțit, depinde de ei. Vreau să spun că, atunci când am zis că ne lipsește simțirea Creatorului, și că avem nevoie să-L includem în trăirile noastre, în unitatea dintre noi, am vrut să spun că atunci se va întâmpla (justificarea Creatorului). Bine…eu nu prea pot să fiu implicat în asta.

Întrebare: Suntem din nou în fața unei Convenții mari care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Italia….

Ravul: Da, și activități sunt în general în toată lumea, în grupurile noastre din Moscova, NY, Los Angeles (am primit o scrisoare foarte frumoasă de la Moșe din Los Angeles și de la Mike Kellog, și de la tot departamentul nostru englez).

Această metodă de educație integrală chiar funcționează. Poate că ar trebui să schimbăm acest nume și să lăsăm doar educație, sau unificare integrală…Dezvoltare integrală? Trebuie să găsim numele corect. Am înțeles că nu am găsit încă cuvintele corecte. Trebuie să schimbăm asta. Da, avansăm cu adevărat și ne menținem în locul corect din cauza asta. Dar vă repet din nou: dacă vrem ca o Convenție să nu se termine, asta se va întâmpla numai dacă vom investi toată puterea noastră în diseminare, toată puterea noastră. Sper de asemenea că după ce vom ajunge într-o stare și mai stabilă în ceea ce producem, după stările locale prin care trecem și de care toată lumea este conștientă, va fi deja o nouă fabrică, o fabrică reală de diseminare a metodei integrale.

Previous articleArticolul zilei – 30 iulie 2013
Next articleArticolul zilei – 1 august 2013
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."