Articolul zilei – 20 octombrie 2013

0
637

 

În realitate, nu avem niciun obstacol, nimic nu ne poate opri dezvoltarea. Sunt sigur că nu există astfel de obstacole fiindcă „în spiritual tu doar urci , nu cobori”. În orice caz, dacă dorim să mărim viteza dezvoltării noastre, va trebui să ne unim și mai mult, cât de mult posibil. Apoi, vor apărea probabil puteri și mai acute, și mai puternice, dar, datorită lor, noi vom avansa și mai mult. Atunci ne vom uni și mai mult și vom urca la un nivel mai înalt.

Probleme pe drumul nostru nu vor înceta să apară. Putem vedea asta din exemplul poveștii fiilor lui Israel când au ieșit în deșert: șerpi, scorpioni, diverse certuri, ei au experimentat tot felul de lucruri! În fiecare zi ei au început de la capăt. Este imposibil să avansezi în oricare alt fel, așa cum nici măcar nu ne putem imagina că neamul nostru nu va contesta pe acest drum corectarea și tot ceea ce se întâmplă pe drum. Va trebui să înțelegem că unitatea este cea care dă naștere fenomenului „Moise” și-l trage în țara lui Israel prin acest „deșert”, totul este de fapt decis prin ea.

Oh, sunt aici o mulțime de lucruri! Dar este și bucuria adevărată. Dacă ați putea vedea numai în ce măsură puterile numite în Cabala „Aba ve Ima” – Tata și Mama, lucrează cu adevărat cu noi de deasupra, coborând peste noi Mila de la Mama și Înțelepciunea de la Tata. De fapt, numerologia cuvântului „av – tată” se potrivește cu numerologia cuvîntului „milă”, adică, toate acestea sunt milă, totul este iubire și asta este iubirea! Dar pentru a ne învăța pe noi și pentru a ne face într-un fel să scăpăm de egoul nostru, ei trebuie să trezească ceva negativ în acest ego, astfel ca noi să îl coborâm puțin, și încă puțin, mai mult și mai mult.

În acest fel învățăm un copil să se lase de un obicei ca suptul degetului, stropim degetul cu ceva rău la gust. Aceste forțe lucrează folosind acest principiu așa că, ar trebui să ne bucurăm mai mult și să mulțumim mai mult pentru tot ceea ce se întâmplă cu noi.

Să sperăm că vom începe să țipăm după ajutor conștient, bazat pe înțelegerea noastră, pe cerința noastră internă, și nu din cauza unor probleme și plângeri pe care le trăim ca niște copii, sau ca un animal care primește lovituri. Ne-am înțeles?

Totul depinde de calitățile care predomină în noi. Și noi cerem ca aceasta să fie calitatea de dăruire peste cea de primire, peste ego. Atunci vom vedea „o lume întoarsă”. Ne întoarcem acum la munca noastră, la ceea ce ne-a fost încredințat. Voi fi alături de voi cu tot sufletul și cu toată inima.

Marii cabaliști vă țin în brațe cu responsabilitate, vă păzesc și își pun mari speranțe în voi, pentru că voi sunteți acum ca și copiii lor, în timp ce ei, acești cabaliști mari, au puterea salvării, această putere specială. Voi sunteți într-adevăr fructele tuturor acestor generații de dezvoltare și, întreaga omenire așteaptă și speră inconștient ca voi să reușiți. Succes și Creatorul să vă ajute!

 

Previous articleArticolul zilei – 16 octombrie 2013
Next articleArticolul zilei – 21 octombrie 2013
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."