Articolul zilei 18 februarie 2015

0
733

Grup și diseminare

Va veni timpul când vei înțelege că nu ești capabil să îndeplinești asta, la fel cum a fost când tu nu ai fost de acord. Totul va lucra prin intermediul Luminii care Reformează.

– Dar, în situația în care eu sunt în imposibilitatea de a face ceva nu am nici o putere de a cere ceva de la Lumina Superioară …

Acest lucru va veni, de asemenea. Vă veți confrunta cu o astfel de stare. Nu știu cum să spun… vei fi literalmente lipit ca un copil de mama sa.

-Și până atunci?

Până atunci, caută-L.

-Dar cum pot evita să irosesc timpului? Am auzit toate aceste lucruri și înțeleg unde mă aflu acum …

Numai grupul te poate ajuta. Noi nu înțelegem complet, nici nu simțim că aceasta este așa, dar grupul poate face asta. Grupul nostru este suficient de bun, de puternic și îndrumat de sus în așa fel încât să putem avansa prin intermediul lui. Nu văd nimic altceva în afară de a primi Lumina care lucrează asupra noastră prin intermediul grupului. Avansăm și lumea primește, de asemenea, Lumina și avansează prin noi. Desigur, ne confruntăm cu unele perioade nu atât de bune, dar acest lucru se întâmplă până când conștientizezi tot. Un număr de oameni nu se pot schimba imediat, există o necesitate de a mesteca mult și abia apoi să înghiți și din nou mesteci și înghiți. Ne mișcăm spre înainte.

 

Congrese și diseminare

-Cum vor arăta congresele noastre dacă ne angajăm în diseminare și felul în care vor arăta dacă nu vom face asta?

Nu știu ce înseamnă să eviți diseminarea, a evita aducerea Luminii care Reformează către oameni din Israel și prin ei către restul lumii? Dacă nu vă angajați în diseminare în următorii câțiva ani … Nici măcar nu vreau să-și imaginez asta; aceasta este o cale foarte grea, de suferință. Cred în reușită.

-Cum participarea mea la diseminare va duce la succesul congreselor?

Trebuie să-i aduc pe oameni la congres, să-i duc la această decizie, pentru alegerea unei vieți pozitive – viața în unitate. Aspir la asta. Nimic nu se termină la congres; viața merge mai departe.

-Dar de ce trebuie ca în acest moment să investim totul în diseminare?

Trebuie sa faci asta pentru că așa se întâmplă înainte de congres; este foarte important pentru noi. Trebuie să decidem că este necesar să unim oamenii cât mai mult posibil în jurul ideii noastre, astfel încât toată lumea să știe că noi suntem cei care face această acțiune. Iar după asta vom continua.

-Ce primim și ce avem de dat publicului atunci când diseminăm?

Unitatea noastră în interior, precum și cu întreaga națiune. Noi trebuie să sprijinim procesul de a uni națiunea lui Israel.