Articolul zilei – 13 august 2013

0
500

 

Întrebare: Tu ne-ai îndrumat, în special în ultimul timp, să folosim această lume pentru a ajunge la Creator, și nu să-L folosim pe Creator pentru a ne fi nouă mai plăcut în această lume..

Ravul: Am vorbit eu despre lucruri plăcute? Am vorbit despre corectare. Dacă eu aș începe acum să mă conectez cu mulți oameni, și aș dori să fiu unit cu ei într-un grup, sau în afara lui, atunci, ce forță aș folosi pentru a corecta relațiile dintre noi? Aș folosi puterea Lui! Cu ce să abordez eu pe cineva? De fapt, se presupune că eu văd în fața mea un înger, o imagine certă căreia nu am nimic să-i atribui în afara faptului că Creatorul mi-a dat șansa să mă corectez. De aceea trebuie să-l tratez pe acest om ca pe un înger, ca pe mesagerul Creatorului stând în fața mea. Și atunci ce fac? La cine apelez? Vreau cu adevărat, sau nu, să-i dăruiesc? Fiindcă dacă sunt reprezentantul Creatorului, atunci omul acesta este partea Lui externă, îmbrăcămintea Creatorului, și, de aceea, îl tratez pe acest om la fel cum îl tratez pe Creator.

De acea este spus ”de la iubirea creaturii, la iubirea pentru Creator”. Dacă începi să-ți tratezi aproapele în acest fel, vei vedea că el nu are nicio independență, vei vedea că este al tău. Nu este nevoie de nimic aici, în afară de descoperirea faptului că el este reprezentantul Creatorului și că stă între tine și Creator. Și dacă este scris că ”de la iubirea creaturii la iubirea pentru Creator”, atunci nu este nimic între tine și Creator în afară de aproapele tău, și el a fost făcut de Creator pentru tine, și îți este opus ție prin diverse aspecte.

Am vorbit despre asta săptămâna trecută: dacă te relaționezi la aproapele tău considerându-l reprezentantul Creatorului, vei folosi cu el numai calea dreaptă de muncă. Poate că îți va fi arătată ceva Klipa (înveliș), adică diverse lucruri de depășit, diverse motive… Dar la final, toate acestea ți-au fost date ca să ți se explice ce se întâmplă, și astfel, să ai prin acest om, pasajul de trecere către Creator. Astfel, tu faci de unul singur încă un pasaj, și încă unu, și încă unu, până când, de fapt, îți construiești sufletul, fiindcă tu adaugi pe fiecare din ei la sufletul tău, fiecare om este parte din sufletul tău. Creatorul se află în spatele lui. Toate particulele împrăștiate, toată omenirea, reprezintă părți ale sufletului tău. În acest fel este făcută munca.

Întrebare: De ce nu este de ajuns când ascult la știri de exemplu, și rezonez cu toate lipsurile (Hisaron-urile) celorlalți. Pot să fac aceași muncă. De ce am nevoie de diseminare?

Ravul: Îi atragi pe toți către unitate? Folosești radioul pentru a atrage salvarea prin citirea știrilor? Nu te înțeleg!

Întrebare: Rezonez cu lipsa (Hsaron-ul) lor!

Ravul: Și cui duci tu acest Hisaron (lipsă)? Tu îl aduci la Creator, nu la oameni! Uită-te la desen. Tu nu te conectezi cu oamenii, te conectezi direct la Hisaron-urile Creatorului peste care El vrea să treci. Tu nu te duci să corectezi lumea, deci, ce faci? Ce ceri? Unde sunt Hisaron-urile pe care le iei de la cineva când te conectezi cu el? Tu nu ai cu ei nicio conexiune. Chiar dacă vorbești cu ei prin telefon, nu este de ajuns pentru acei oameni. Nu te întâlnești cu ei, vorbești cu ei prin telefon sau on line – azi nu e nicio problemă să faci asta. Eu mă conectez cu milioane de oameni în același timp, primesc Hisaron-urile lor și cer Creatorului : ”Dă-le!”. Toate acestea nu vor ajuta. Este necesară conexiunea, conexiunea reală dintre oameni. Nu merge prin mijloacele tehnice de conectare. Nu! Conexiunea trebuie să fie fizică. Vei vedea în ce măsură ne ajută această tehnologie numai ca mijloc adițional al muncii.

Previous articleArticolul zilei – 12 august 2013
Next articleArticolul zilei – 14 august 2013
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."