Articolul zilei – 12 noiembrie 2013

0
677

 

Ai primit importanța? Atunci de ce nu te lupți cu ea și să stai acasă? Poate că fiind acasă nu e foarte plăcut pentru tine, acesta este motivul pentru care vii să stai aici împreună cu prietenii. Spui, azi vei simți această chemare în plus, în timp ce mâine, poate, vei simți respingere. Atunci vei fi în stare să verifici dacă importanța crește după ce te duci acolo. Te duci acolo urmându-ți dorința, sau pentru importanța scopului? Ce este mai important pentru tine, corpul tău sau scopul? Și, deja asta este depunere de efort. Depășirea nu este nicio problemă. Sunt oameni care o pot face foarte ușor.

Acum, în ceea ce privește starea dată: problema este dacă ar trebui să stau și să nu mă duc nicăieri, sau ar trebui să muncesc la obținerea dorinței, sau ar trebui să merg chiar dacă asta este împotriva dorinței mele? Ar trebui să folosesc absența dorinței și să cer Forței Superioare să-mi dea această dorință, și astfel să pot să fac acțiuni de dăruire, sau ar trebui să depășesc eu însumi starea și să mă duc acolo? Gândiți-vă și discutați despre asta. Dar, în orice caz, o acțiune este o acțiune! Ea nu poate fi ștearsă! Ai făcut deja ceva venind aici. Trebuie doar să clarifici dacă ai venit urmărindu-ți dorința, sau împotriva ei, dar a trebuit să vii aici!

Toate acestea sunt pentru ca voi să faceți o analiză interioară:

-Ce înseamnă să fii în „centrul grupului”?

Intri în starea de analiză spirituală prin centrul grupului. Ar trebui să fii împreună cu ei într-un singur gând, scop, și, dacă este posibil, ar trebui să muncești la ceea ce muncesc și ei, ori în timpul studiilor, ori (și asta este de fapt cel mai important acum) să faci ceea ce fac acum prietenii noștri în noua clădire. Dacă faci o astfel de muncă, este ceea ce ajută cel mai mult. Dacă faci totul fizic pentru a fi în centrul grupului, tot ceea ce îți rămâne ție de făcut, este să-ți faci o analiză interioară: ce înseamnă să fii „în centrul grupului”?

-Ce ar trebui să caut acolo?

-Cum ar trebui să devin mai puternic prin prietenii mei?

-Cum pot eu să-i fac mai puternici?

-Cum să devenim împreună „un om într-o singură inimă”?

-Cum ajungem la starea de Arvut?

-Cum primim Lumina Reformatoare cu ajutorul garantării mutuale?

-Ce ne dă Lumina Reformatoare?

-Ce obținem când devenim „ca un om într-o singură inimă”?

Și așa mai departe..

Previous articleArticolul zilei – 11 noiembrie 2013
Next articleArticolul zilei – 13 noiembrie 2013
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."