29 DECEMBRIE 2010

0
767

.
.

Succesul nostru depinde de punctul pina la care ne intoarcem spre ideea ca solutia este unitatea dintre noi, unitatea noastra interna facind acest lucru de mai multe ori zilnic. Eu nu trebuie sa-ti iubesc fata, ochelarii, calitatile tale externe, modul in care arati, etc. Trebuie sa iubesc unitatea spirituala interioara dintre noi, deoarece il revelez pe Creator, puterea mutuala de daruire, Lumea Superioara, nemurirea noastra in interiorul acesteia. Nici macar nu mai vorbim despre Lo Lishma, ci vorbim doar despre victorii. Asa ca haideti sa ne dorim sa ne unim, deoarece este ceva maret, deoarece asta ne va salva pe toti si ne va aduce mai aproape de ce este bine.

.
Intrebare: Inseamna asta ca munca noastra se afla in spatele acestui gind tot timpul?

.

Da. Fiecare persoana si toti impreuna, ar trebui sa ne obligam intre noi sa facem asta, deoarece este extrem de important, deoarece asta va rezolva toate problemele. Acesta este locul in care ne continuam miscarea inainte prin valorile spirituale, prin pasii superiori ai influentei, pina cind ajungem cu adevarat la nivelul necesar de daruire intre noi. Cind aceasta are loc cu adevarat, vom incepe sa “tipam” intr-adevar. “Tipind” inseamna ca vom atinge un asemenea nivel al dorintei, care este numit tipat, si ca acesta e singurul lucru pe care-l vrem. Ar trebui sa ajungem la acest punct, dar intii trebuie sa incepem prin constanta aducere inapoi a gindului ca legatura interna intre noi ne va aduce la corectie, la locul unde lumea spirituala, Creatorul, lumea noastra perfecta este revelata.

.
.

Previous article28 DECEMBRIE 2010
Next article30 DECEMBRIE 2010
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."