27 DECEMBRIE 2010

0
764

.
.

Nu este important cit de mult ar trebui sa va influenteze grupul; important este pina la ce punct va plasati in interiorul acestuia. In realitate vorbim atit de mult despre faptul ca grupul trebuie sa ne influenteze, astfel incit aceasta influenta sa faca astfel incit fiecare persoana sa trezeasca intentia de a influenta grupul in interiorul sau. Nu vorbim despre grup care influenteaza persoana, mai mult sau mai putin ca raspuns la asta. Ne aflam intr-o stare de conectare prin intermediul influentei inspiratiei interne a grupului, si nu a celei externe.
.
Mari schimbari nu vor avea loc deoarece acei trei sute de barbati care sint prezenti aici, incep sa se inspire unul pe celalalt, incepind cu cintatul lor sau cu strigatul acestora, si totul este la fel ca in grupul lui Rabbi Josi Ben Kisma.
.
Totul depinde doar de punctul pina la care persoana se implica in interiorul grupului, si pina la ce punct incearca sa il simta intern. Aceasta conexiune nu depinde de persoana, si deasemeni nu depinde de ei, este ceva ce deja exista, este prezenta, este conexiunea dintre noi, care este la nivelul Infinitului.
.
De aceea, in realitate grupul nu influenteaza o persoana, asa cum obisnuim sa spunem. Grupul influenteaza o persoana in masura in care aceasta se infiltreaza in el si doreste sa fie sub influenta acestuia.
.
.

Previous article26 DECEMBRIE 2010
Next article28 DECEMBRIE 2010
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."