13 IANUARIE 2011

0
885

.
.

Intrebare: Cum putem sa recunoastem o noua dorinta?
.

Aceasta noua dorinta este atitudinea mea fata de dezvoltarea spirituala. Nu trebuie sa o extrag din alte dorinte pe care le am si sa o separ din acestea, sa o curat, sa o finisez si sa o ridic deasupra celorlalte si sa o pun in fata mea si a altora. Nu, toate aceste inclinatii, dorinte, intentii, atasamentele mele pentru ceva mai inalt decit aceasta viata pamineana animata zilnica, toate acesta sint pur si simplu numite un punct in inima.
.

Invatam ca reshimo este o forma perfecta finala, ce nu a fost inca realizata. Asadar, o parte din el ne este ascunsa si alta parte se afla in plin proces de revelare. Asta inseamna ca e vorba doar de o micuta dorinta. Chiar si atunci cind o numim “un punct”, inseamna ca inca nu am realizat-o. Dar, de fapt, acestea sint dorinte multilaterale si reshimo este cu adevarat un tablou perfect din viitor. Si cind imi urmez calea, eu aspir sa o realizez cit mai mult posibil, forma primului meu pas spiritual devine din ce in ce mai clara pentru mine. Este reshimo pe care inca nu l-am realizat, cel cu care inca nu am facut nimic. Dar in orice caz formele acestui reshimo se clarifica din ce in ce mai mult si incep sa obtin imagini mai fine de fiecare data.
.
.

Previous article12 IANUARIE 2011
Next articleCartea Creatiei – Abraham
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."