12 IANUARIE 2011

0
814

.
.

Intrebare: Cum putem intensifica puterea de a depasi, cu scopul de a cistiga in fata dorintei egoiste crescatoare?

.

Dorintele impreuna cu toate calitatile umane, incepind de la cea mai marunta (acesta este modul in care ele apar persoanei), toate ne reveleaza din sistemul comun al sufletelor care se indreapta spre corectie in concordanta cu programul creatiei comune.
.
Am primit acest program in punctul de inceput, desi, sintem incapabili sa corelam unei persoane orice definitie care ii apartine. Ea este ca o roata dintata, o parte integrala a sistemului; persoana trebuie sa-si reveleze calitatile, inclinatiile, toate stadiile sale. Nu trebuie sa-si faca vreo calculatie in legatura cu locul unde se afla intr-un anumit moment, deoarece nu este el, ci este sistemul comun dintr-un anumit stadiu, cel care decide ce se va intimpla acum cu acea persoana.
.
Nu ar trebui sa va ingrijorati in legatura cu stadiul prezent, deoarece nu puteti face nimic in legatura cu acest lucru. Este influentat de mii de conditii exterioare voua. Deasemeni, nu e de nici un folos sa va ginditi si sa determinati stadiul viitor, deoarece este determinat de sistemul care va face un pas inainte. Trebuie doar sa va ginditi la modul in care veti face acest pas inainte, ce depinde de voi; ce actiuni in acest pas depind de voi.
.
Ce depinde de mine in pasul pe care trebuie sa-l fac acum? Si aici, deasemeni, nu fac nimic de unul singur; sint asistat de forta superioara. Nu descopar nimic de unul singur, ci o fac cu ajutorul luminii superioare. Indata ce persoana determina acest lucru si ajunge cu adevarat in punctul in care se realizeaza pe sine, ea incepe sa vada aceasta actiune foarte clar, distinct, ca o simpla apasare pe buton. Daca face acest lucru corect, persoana avanseaza imediat.
.
Aceasta este misiunea ei de fapt, doar sa faca actiunea care i se cere in fiecare moment. In procesul de clarificare, intelege alte lucruri la fel de bine, astfel incit apasind acest buton, ea de fapt porneste intregul sistem si incepe sa il inteleaga, sa il cuprinda, sa il perceapa si nu se afla acolo ca un porc de guineea care trebuie sa impinga ceva si pentru asta va primi mincare.
.
In acest mod persoana descopera conditiile si motivele in variate stadii. Apasarea butonului este ultima actiune pe care el o face. Aceste descoperiri sint, de fapt, tot ceea ce dobindeste.

.
.

Previous article11 IANUARIE 2011
Next article13 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."