10 IANUARIE 2011

0
823

.
.
Intrebare: Cum ar trebui sa ne pregatim pentru urmatorul congres?

.

Incepeti de acum sa adunati materiale, sa gasiti sursele necesare, sa discutati despre ele, sa gasiti citate potrivite. Toate acestea sint necesare pentru a conecta oamenii la subiect. Incepeti sa planificati “Doresc ca aceste lucru sa se intimple la congres”.
.
Haideti sa vedem daca aspiram catre ceea ce doriti sa se intimple la congres si ceea ce trebuie sa atingem. Faceti un adevarat plan. Incepeti cu scopul pe care vreti sa-l atingem si intoarceti-va la ceea ce este necesar pentru pregatire, ce surse, ce actiuni, ce definitii vor fi definitorii, planificati ce aveti de facut pe parcursul intregii zile, incluzind diminetile, dupa amiezile si noptile. Ce vom dobindi, cind si cum vom realiza acest lucru. Planificati exact actiunile spirituale pe care trebuie sa le facem si ce dorim sa se intimple, dar planificati cit de precis puteti, ora cu ora si minut cu minut. Atunci fiecare dntre voi veti fi intr-o stare de tensiune, veti fi pregatiti si veti vedea ce o sa se intimple. Totul ar trebui sa fie inclus in procesul de pregatire comun.
.
.

Previous article09 IANUARIE 2011
Next article11 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."