05 IANUARIE 2011

0
828

.
.

Intrebare: Care este modul adecvat de a apela la grup?

.

O persoana ar trebui sa analizeze intern aceasta definitie; ar trebui sa priveasca in interiorul mediului inconjurator in care se afla. Notiunea de grup include toate dorintele noastre, toate aspiratiile catre Creator. Trebuie sa le revelam in interiorul nostru. Fiecare dintre noi trebuie sa incerce sa se descurce cu egoul sau, astfel incit forma noastra externa, grupul nostru exterior sa fie cit mai aproape posibil de adevaratul grup interior. Chiar daca fiecare dintre noi lucreaza cu propria forma interioara, grupul personal spiritual interior, este forma exterioara ce ne arata pina la ce punct este aproape de adevarata forma interioara.

.

Intrebare: Cum pot defini ceea ce este grupul?

.

Toti oamenii care se afla constant impreuna cu noi in stadiul avansarii in munca, aceia care nu fac ceva special inafara lor, aceia care nu se tin deoparte si care participa la toate activitatile noastre, aceia se numesc grup. Exista o scinteie in spatele fiecarei persoane ca aceasta. Bineinteles ca nu stim ce se va intimpla cu fiecare dintre ei, cite cicluri de viata le sint necesare ca sa atinga scopul, si in timpul carui ciclu in particular se va intimpla asta si cu cite probleme trebuie sa se mai confrunte pina cind vom vedea ca avanseaza cu adevarat. Dar in final, totul depinde de cit de mult participa o persoana la munca noastra comuna constanta.

.
.

Previous article04 IANUARIE 2011
Next article06 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."