04 IANUARIE 2011

0
756

.
.
Intrebare: Cum poate o persoana sa se mute de la stadiul primirii la cel al daruirii?

.

In primul rind, o persoana ar trebui sa se pregateasca si sa-si doreasca sa se intimple acest lucru, chiar daca va fi aruncata din acel stadiu mai tirziu, deoarece Creatorul ii va da o dorinta de a primi suplimentara, ginduri straine aditionale, si aceasta pregatire inca il ajuta.
.
In al doilea rind, trebuie sa ajute Torah, si cind citeste cartile care explica ce se intimpla in stadiul daruirii, acest lucru trezeste deasemeni in persoana, posibilitatea de a trece la stadiul daruirii.
.
In al treilea rind, persoana trebuie sa sprijine angajamentul grupului cu daruire si dincolo de ego, astfel incit fiecare dintre noi sa ne aflam intotdeauna acolo.
.
Daca fiecare dintre noi se gindeste la acest lucru, creaza cea mai puternica si mai mare garantie posibila. Facind aceste actiuni, dupa cum este scris: “tot ceea ce sinteti capabili sa faceti, faceti!”, toate acele eforturi se insumeaza si atrag lumina care reintoarce la sursa.
.
Persoana trebuie sa-si dea seama ca trebuie sa-L oblige pe Creator sa straluceasca peste ea. Fara asta, Creatorul ii da o vointa de a primi si mai mare. Citeodata El trezeste in persoana, dorinta de a darui, lumina ce va aprinde o scinteie, poate ca sa-l aduca spre grup de citeva ori mai mult.
.
Dar asta nu trebuie sa asteptam! Asta se intimpla cu o foarte neplacuta calculatie, deoarece Creatorul nu poate doar sa trezeasca vointa de a primi in persoana. Daca persoana va sta sa astepte, atunci va trebui sa treaca prin sferinte, sa plateasca pentru asta din plin, si doar atunci va primi sprijinul Creatorului.
.
Cealalta varianta posibila este sa ceara din timp, urmind regula: “Apeleaza la mine si Eu te voi ajuta.” Poi cere sa primesti puterea daruirii si sa platesti mai tirziu.
.
.

Previous article03 IANUARIE 2011
Next article05 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."