03 IANUARIE 2011

0
902

.
.

Intrebare: De ce esueaza o persoana in alipirea sa la Cel Superior, conectind tot ceea ce se intimpla?

.

Noi avem in drumul nostru o “cutie”. Intelegeti ca aici este locul in care este intreaga problema? Nu sintem capabili sa facem asta. Priviti la fiecare de aici, modul in care sta s zimbeste gindindu-se la sine si stind in calea noastra in timp ce face asta. Sintem incapabili sa ne anulam intelectul! Nu putem sa ne anulam egoul.

.

Legea cresterii si a trecerii de la un pas la altul, este de a anula pasul actual si de a-l cumpara pe uTrmatorul. Plantele cresc deasemeni in acelasi mod, cind fiecare celula care se schimba de la un sadiu la celalalt, trece prin aceleasi schibari intr-un fel sau altul. In ceea ce ne priveste, noi trebuie sa realizam aceste schimbari in intelegerea noastra, in cunoasterea noastra, in ncererea noastra aflata dincolo de noi; aici este intreaga noastra problema. Restul naturii face acest lucru automat. Cum se dezvolta un fetus, cum creste un copil? Cum se poarta un adult care doreste sa aiba o ocupatie? Vine si studiaza impreuna cu altii; isi anuleaza intelectul si asculta la modul in care i se spune sa faca lucrurile. Treceti prin asta o data, de doua ori, etc s atunci intelegeti principiul, ideea, lucrurile interne privitoare la acel lucru. Deoarece ati facut asta de multe ori, intelegeti de ce totul functioneaza in acest mod si nu in altul.

.

Daca dorinta voastra se indreapta cu totul spre acel lucru, daca va ajuta, atunci nu aveti nici o problema si invatati. Aici, in cazul nostru, dorinta este indreptata impotriva! De aceea, nu pot invata, de aceea insist in opinia mea ca un prost si voi continua sa fac asta toata viata. Acesta este modul in care ne omorim de fapt singuri, prin ncheierea vietii fara nici o intelegere. De fapt, cu cit mai inteligenta este o persoana, cu atit mai mult asta ii cauzeaza probleme.

.
.

Previous article02 IANUARIE 2011
Next article04 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."