02 IANUARIE 2011

0
810

.

.

Unitatea noastra nu depinde de nimc altceva inafara acordului mutual din interiorul grupului. Este bine, chiar daca ar functiona o perioada scurta de timp, deoarece obiceiul devine o a doua natura.

.

Hai sa cadem de acord ca o sa ne unim citeva ore, dar sa incercam sa facem asta cum trebuie, sa ne unim cu adevarat. Stim ca totul dispare cu timpul; devine mai slab, deoarece ne aflam in lumea in care timpul influenteaza totul. Nu sintem intr-un stadiu corectat, intr-un spatiu fara timp.

.

De aceea, trebuie sa facem un efort, sa spunem miine pina noaptea, timp de 12 ore, promitem sa avem doar intentii si ginduri legate de unitate. Toata lumea trebuie sa simta ca toti ceilalti depind de el, deoarece toti ceilalti sint deja uniti. Fiecare va revela sentimente interioare noi, care sint deja mai aproape de lumina. Asta este posibil !

.

.

Previous article30 DECEMBRIE 2010
Next article03 IANUARIE 2011
Mirela S.
Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala. "Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”. … Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."