Puterea femeii

0
891

Femeile pot schimba realitatea prin îndeplinirea rolului lor spiritual în lume

Femeile ar trebui să realizeze ca dețin în mâinile lor o mare putere. Ele sunt cele care pot schimba lumea. Cum? Prin înțelegerea și îndeplinirea rolului lor spiritual în lume, doar dacă ele înțeleg rolul lor în familie.

Femeile știu, firesc, cum să organizeze viața de familie, cum să facă totul la locul de muncă, cum să aibă grijă de copii, soț, și bucătărie. Ele ar trebui sa înțeleagă la fel de bine că au abilitatea interioară de a ști cum trebuie să fie organizată lumea în conformitate cu  rădăcina ei spirituală. Ele ar trebui să știe că au puterea de a face oamenii să execute ce vor ele.

Noi vedem ca umanitatea începe să devină o casă mică, un mic sat. Bărbații au încercat de multe ori să ne aducă mai mult bine, dar nu au reușit. Deci, problemele cărora le facem față astăzi, o fac pe femeie să simtă că trebuie o schimbare. Avem speranța ca bărbații vor asculta, dar este important ca femeile să știe ce să spună.

 

Lipsa de împlinire a femeii

Lipsa de  împlinire la femei are o rădăcină spirituală, și poate fi îndeplinită doar prin spiritualitate.

Nu este un secret faptul că în lumea noastră, femeile suferă mai mult decât bărbații. Fiecare femeie, fie că este vorba de regina unui trib, sau o femeie din Africa, este oarecum nemulțumită de viața ei, ea are unele dificultăți, se simte dependentă, sau este cumva neîmplinită. Vrea mai multă caldură și dragoste; ea dorește mai multă simpatie și sprijin pentru ea.

Situația nu se prezintă astfel, din motivul că lumea ar fi construită în acest mod. Această lipsă interioară, neîmplinirea, este încorporată în natura femeii, și având în vedere că motivul constă în spiritualitate, aceasta poate fi rezolvată doar prin spiritualitate. O femeie nu va fi niciodată pe deplin mulțumită sau împlinită decât doar prin realizare spirituală.

Vedem că la o femeie este mult mai profundă această lipsă, în comparație cu bărbatul, în lumea noastră. Un bărbat simte plăcere, doar numai privind o femeie. Care femeie simte plăcere prin simpla privire a unui bărbat? Un bărbat are mai multe plăceri: fotbal, femei, bere, TV și aventuri. O femeie vrea ceva mult mai profund decât acestea.

Cabala explică de ce lumea noastră este construită în acest mod. Se spune că, în spiritualitate, femeia este prima care simte lipsa împlinirii. Ea are nevoie doar de  formula corectă și o va utiliza pentru a propulsa un bărbat spre scopul spiritual, el atrage Lumina de sus și o aduce spre ea.

În prezent, nu este pe deplin înțeles modul în care lucrează toate astea. Dar sarcina noastră este să urmăm recomandările din Cabala și să deschidem ochii. Apoi vom vedea cum această mare dorință de Creator, care a fost dată femeii în această lume – o disperare și anxietate, o lipsă de satisfacție, de sprijin, de securitate, o lipsă de căldură și dragoste – cum, toate acestea pot fi folosite într-un mod util de a atinge scopul spiritual. Și asta derivă din faptul că Lumina vine și umple tot ce femeia simte că-i lipsește.