Interacțiunea și starea de sănătate

0
777

 

Întrebare: Cum este influențată sănătatea noastră de interacțiunea umană?

Răspuns: Considerăm incorect că trupurile noastre nu sunt legate unul de altul. Toți aparținem unui singur sistem în care mineral, vegetal și animal sunt legate unul de altul. Dacă am fi înțeles mai mult sistemul, am fi considerat toate corpurile noastre un singur trup.

Faptul că ne contaminăm cu viruși de la unul la altul e altceva, dar, legătura dintre noi hotărăște sănătatea generală. Ne influențăm unii pe alții nu numai fizic, deși dăm vina pe alimentele deteriorate de hormoni și chimie, problema este însă că, datorită faptului că gradul superior le influențează pe cele inferioare, gândurile și dorințele noastre, egoul nostru el este cel care ne distruge.

El influențează de sus în jos sănătatea, ecologia, pe noi și gradele de sub noi, până la mineral.

Nu ne ajută dezvoltarea farmaceuticii fiindcă vom avea boli noi. Dacă nu începem să ne corectăm acum, vom fi din ce în ce și mai îndepărtați unii de alții și sigur că asta influențează tot sistemul.

Starea noastră de sănătate este influențată de sistemele superioare, sufletești, noi le numim sistem nervos, dar este mult peste acesta. Și este influențată și de sistemele inferioare pe care tot noi le-am distrus.

Comentariu – chiar dacă explicația este mult mai lungă și mai profundă, măcar ni s-a indicat un punct de la care putem începe să ne îngrijim.

Trebuie să înțelegem că în natură sunt numai două forțe care acționează + și – ; ele conduc toată Natura. Dacă le învățăm la toate nivelurile, mineral: electron – pozitron, vegetal: inspiră – expiră, animal: mult mai complex, dar tot plus și minus, rezultă că lipsa de echilibru dintre ele duce la boală.

Dezechilibrul, boala, influențează tot sistemul. La nivelul om, se acționează ori pe conexiune, ori pe despărțire. Omul din noi nu e corpul, ci conștientizarea.