Forta Luminii – “vindecarea întregului trup”

0
893

Întrebare: Pentru câteva luni am studiat Cabala, pe internet. Uneori, fetița mea de 10 ani, asculta alături de mine întrebările și răspunsurile. După un timp, ea a început să se teamă. Privind moartea ei, moartea mea și a început să aibă probleme de respirație și să simtă slabiciune, să se teamă ca va leșina și va muri. Cum pot să o ajut?

Răspuns: Explică-i, într-un mod simplu, că aceste lucruri nu sunt periculoase. Avem de-a face cu forțe care ne protejează, cărora le pasă de noi. Și, odată cu asta, vorbește-i despre creație. N-am mai auzit ca o explicație corectă de Cabala să producă teamă. Dimpotrivă; ea elimină teama și determină o creștere corectă a copilului. Putem afla de la ce vârstă începe dezvoltarea copiilor noștri. Am încredere într-o singură forță; cea care luminează și reformează, care acționează asupra fiecăruia. Așa cum se spune, “ea vindecă toate trupurile”.

De aceea trebuie citite cărțile destinate copiilor și adulților. Mergeți la arhiva cu lecțiile pentru copii și dați-i ocazia să le cunoască; avem o arhivă cu foarte multe lecții pentru copii. Lecții cu copii. Să vadă cum  întreabă ei și primesc răspunsuri, cum cânta în cor. Veți găsi și teatru cu păpuși. Arătați-i aceste lecții. Lumina este cuprinsă în ele. Astfel va cunoaște aceste forțe, și le va însuși și îi vor da putere, o vor scăpa de frică. Sunt sigur de asta, pentru că văd aceste metode reușind, de 30 de ani.