Companionul ales pentru mine de către Creator

0
748

Întrebare: Există vreo diferenţă în dezvoltarea spirituală a femeii şi a bărbatului? şi în ce constau aceste diferenţe?

Răspuns: Dacă privim la procesul istoric, vedem că Abraham a început să descopere înţelepciunea Cabala, a primit-o pentru a adera la partea sa femeiască: Ascultă la ce îţi spune Sara. Totul este determinat de partea femeiască. Ce descoperă un bărbat este descoperit de el în femeie, adică partea bărbătească a sufletului în partea interioară femeiască a sufletului şi a bărbatului în femeie.

Rabaș a scris şi a spus în mod repetat despre faptul că într-o societatea corectată, într-o familie corectată, soţul şi soţia sunt în procesul descoperirii Creatorului dintre ei. Soţul percepe soţia prin Creator şi soţia la fel. Ei simt constant faptul că Creatorul locuieşte între ei.

Asta este, eu ştiu că am primit-o pe ea de la Creator. Şi, dacă o percep pe ea ca parte care mă poate ajută să ajung la Creator, atunci cu adevărat mă realizez.

Continuarea întrebării: În alte cuvinte, soţia mea este partenerul meu pe drumul spiritual?

Răspuns: Nu este doar un partener. O văd că un companion ales pentru mine de către Creator. Şi, dacă o tratez în acest fel, nu mă adresez doar ei. Mă adresez ei şi Creatorului în acelaşi timp şi simt că şi ea mi se adresează mie la fel. Pare un contrast nenatural, dar este foarte natural, pentru că este un scop foarte bine orientat.

Reiese că în orice moment al vieţii mele, de la cea mai intimă la cea mai comună situaţie din familia mea şi chiar mai mult, în public şi în lume, începem să ne tratăm unul pe celălalt ştiind faptul că Creatorul locuieşte între noi. Simţim că această Forţă trebuie să ne lege împreună, să umple spaţiul dintre noi şi să corecteze ura şi respingerea care se naşte între noi.

Creatorul Însuşi vine să umple acest spaţiu şi ne uneşte unul cu celălalt. Putem începe să realizăm asta în familie, cel mai apropiat loc pentru orice persoană şi să continuăm cu toată lumea.